tak makan ubat kk dah

salam saya nak tanya bahaya tak dekat2 due dH takmakan vit asicfolic dgn ubat tambah darah yg nurse bagi dah , bahaya tak untuk bby saya tadak masalah apa ,hb pon ok .tq

2 Các câu trả lời

Bukan ke nurse dah nasihatkan makan semua ubat sehingga habis. Nak lagi ubat tambah darah. Esok lusa nak bersalin banyak tumpah darah, tapi kalau kamu nak merasa efek tak elok sebab banyak tumpah darah tak payahlah makan ubat.

Actually itu untuk tumbesaran tulang baby, otak baby... Ada yang baby prem sebab ibu2 x alert tentang vitamins yang kk bagi (just share apa yang doc sampaikan) Apapun semoga urusan sis dipermudahkan 😊

5y trước

saya sampai 8bulan jadi dah tkberasa nak makan dah , ingt start malam ni saya nk makan balik .sekarang dh 36weeks