HB darah rendah

Salam.. Saya nak tanya ada tak ibu² d sini yg HB darah nya rendah Time pregnant 38 weeks.. Bole share x pengalaman.. Ada tak yg kena tahan awal masuk hospital??

5 Các câu trả lời

Sy makan maltofer & jambu batu tiap2 hari but HB still rendah bila check 34 weeks baru 9.3..dr kata at least reading kena 13... Dr tukar ubat kpd iberat..still makan now and change diet to high iron diet, makan daging byk & Dr suruh makan buah delima..sdg tunggu utk next blood test now..

Sy 39 weeks .. Hb msh rndah,10.8 .. dah naik 11.4 tp tertinggl ubat,turun blik .. Wktu buka buku 13 .. tp x kena admit wad pun .. Kena usahakan supaya hb naik .. sy tgh tnggu msa nk bsalin je lg ..

Makan malfoter pstu jmbu Batu. Mmg naik. Sy DRI awl kndgm smpai 32week HB low. Lpas mkn maltofer and jmbu Batu ttus nakk

Saya makan sangobion, and ikan bilis.. cantik X pernah bawah 11

4y trước

Saya makan ikot aturan mcm biase, cumanya setiap malam saya akan makan ikan bilis.. x kisahlah wat masak pape pun.. saya makan selalu Yang goreng je

Mkn jmbu btu.