Masuk Darah

Saya nak tanya, ada tak sesiapa berpengalaman kena masuk darah masa pregnant sbb hb low? Kena tahan wad atau prosesnya sekejap saja? Esok saya ada appointment dgn pakar darah kat hospital. Smlm regular checkup kat KK hb tinggal 7 je. Risau esok mcm mana... Sapa ada pengalaman blh la share dgn saya..

2 Các câu trả lời

pengalamn adk sy biase kne thn wad paling lame pon dua tiga ari tok doc monitor hb kita tu . klau ok da bole da balik . tpi klau xok ok mmg kne thn lame la jwb ny . sbb hb xcntik ni bhye kn mommy n janin . sbb tu la misi nk kita jaga hb kita supye cntik bacaan dy .

5y trước

terima kasih kak 😊

Pengalaman sy ank no 2 kena cucuk jarum kt tngn dan jarum tk bleh cabut... Kena ulang tiap2 hari ke klinik untk masukkan ubt... Sy tk kna tahan ward... Cma ulang ke klinik... Balik rumah jarum ditngn