cara bukak buku pink

salam ,sape tahu klau nk bukak buku pink kena bwk apa je..klau pergi tnpa suami xpe ke?sbb sy n suami pjj..tmbh2 musim pkp plk susah jugak dia nk dtg sini.

27 Các câu trả lời

Biasa nurse akn mtk photostat ic kita dgn pasangan surat nikah..... Suami x ikut x pe....

Tq awk2 semua sudi kongsi pengalaman n bgtaw cara2 nk bukak buku pink..😘😘

Klu tempat sy..salinan ic SUAMI isteri gambar salinan sijil nikah, semua tu nk 2 set

Tmpt sy ic suami isteri and kad nikah sahaja

Bawa photostat ic and sijil nikah sis ..

sy bawak ic sy n sijil nikah saja...

tmpt sy x de kne bwe ape2 pun