Bukak Buku pink

Buku pink tu klau nk bukak kene pregnant dah berapa bulan ye? #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing

23 Các câu trả lời

bila dpt thu kita pregnant..first kna p sahkan dkt swasta/ kerajaan..dh dpt pengesahan dr doktot.dr akn srh refer ke klinik kesihatan berdektn tmpt tinggl kita..sblom p tu kol dlu klinik..kdg2 ad certain klinik depa akn bg trikh untk kita p bukk buku.dan set appointment..mcm sy 13minggu br bkk buku

saya 11 weeks baru buka. tak tau kenapa lain-lain. sebab ada kawan saya pergi sama klinik dengan saya tapi baru 6 weeks dah buka. saya 6 week pergi klinik, dia bagi saya temujanji datang masa 11 weeks untuk buka buku. so lain-lain orang lain weeks buka buku saya rasa😄

2mo trước

sama saya pun. pegi kk 6weeks. dpt app utk buka buka 11weeks nanti

Lagi awal lagi bagus, saya 11 weeks baru buka buku pink, time check nak buka buku pink Dr kk dah pesan kena bukak awal tapi saya tak tahu huhu. Tapi better call kk and tanya dulu untuk kepastian weeks berapa boleh mula buka, sebab setiap kk lain lain rasanya

saya 6w dah bukak buku.. kk area saya mintak bukak cepat sbb ade sejarah keguguran.. sebelum tu dia mintak scan kat swasta dulu untuk pengesahan kandungan.. better call kk area awak dulu..

2mo trước

klau call kk tu nk ckp ape heheheh sye x reti😅

klau ada mslah mmng kena bukak awal , sy bukak masa 10 week tu pun kk bg set appointment klau dtg trjah mmg tk dpt trus open buku tu . tmpt sy kena walk in bru dpt appointment tu

sy dlu 6 week da bkak bku..tp sy cll kk dlu buat appoimnt..sbb byk prosedur nk ambk drah urine..scan..tp nsib cpat siap..pkul 8 sy pgi 10 lbih da blik da..

kalau kamu dah check betul2 yang kamu tu pregnant...dah blh buka buku pink...mcm saya 8minggu msih tak buka...nurse bebel😅

2mo trước

smalam dh check baby semua dah ade heartbeat 10w

Ikut kk tmpat masing2.. klau nk prg swasta dh confirm blh call kk tmpat sis tnya nnt diorng akn bgtau bila nk bkk..

pi walk in klinik kesihatan tnya macam mna nk buat buku pink , nnti misi akan bgtau apa yg kena buat

Atas kk, xsemua kk sama. Sbb area sy kk suruh buka buka 12 week.. Ada yg awal, ada yg lambat