Better bukak buku pink bila?

Hi.. Better bukak buku pink bila yer? N kena bwk apa je utk ank ke2 #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

8 Các câu trả lời

Sebelum 12 minggu. Kalau sy bawak bil api atau air utk nurse pastikan alamat dan buku pink anak first utk tahu perihal kandungan kita yg last. Sebelum pergi, better call klinik dlu sbb sy haritu walkin tak buat buku terus. Dorg akan bagi tarikh bila puan boleh buat buku.

Saya baru je buka buku pink untuk anak kedua hari ni. Sebelum tu kena booking dulu. Nnti dorg bg tarikh utk dtg klinik. Bawak buku pink anak pertama dulu tu je. Saya hari ni dah 9w

1y trước

Sama2. Jaga diri 🌹😄

Puan boleh call kk yang berdekatan nanti dorang bg appointment bukak buku. Ada kk bagi buat awal ada yang minggu 12 baru buka buku. Call je skrg nanti dorang set kan bila

kk tmpt sy siap kena booking online nk buka bku pink 😅 dieorg mntk bku pink ank lama, sijil nikah, tu je.. sy buka masa 6w sbb sy ada thyroid sblm pregnant..

sebelum 12week..boleh call kk terdekat utk buat appointment..bawak buku pink masa anak pertama,bil api/elektrik,kad nikah😊

Boleh terus call KK yang berdekatan. Nanti mereka akan beri tarikh temujanji.

1y trước

Sama-sama🌹

Sblm 12 week.. Sy bawak buku pink ank pertama..

before 12week