Bukak Buku Pink

Hi smua,sy nk tnya klo bukak buku pink,suami kne ad skli ke?

23 Các câu trả lời

Kalo first time baru nak buka buku pink, bawa je salinan sijil nikah dan i.c suami. Suami x payah ikut pun xpe.. Tunggu dlm kereta je.. Ye la.. Sekarang kan tak boleh masuk ramai2 kat kk tu. Buka buku kali ke dua tak payah, sbb dia rujuk buku lama je

4y trước

Iya itula..skrg kan nk kurangkn org dlm kk

Depends dekat kkia di tempat awak. Macam kkia dekat tempat saya ni kena bawa husband masa awal-awal buka buku pink untuk buat hiv test. Better call dulu kkia untuk confirmation.

Bwk suami pun blh tk bwk pun tk apa..sbb nnti kt blnkng buku pink tu nk ada tndatggan suami n ujian HIV..tp kdng sy tngok ada je yg tk bwk suami...apa pun trpulng pd kk

Oh kalau kk dekat rumah sye x perlu pon bawa husband. Cume 1st register maybe die mintak bill elektrik utk confirm kan address je.

4y trước

Ouhhh depend kk jgak la klo mcm tu..

mcm saya suami kerja jauh, so tak bawak , suami kemudian hari xpa klu payah ambik ja dekat klinik tp kena bawak buku pink,

4y trước

Ooouh..okay2

Tak perlu sis..masa dekt kk nanti nurse pun bising kalau kita pergi berdua..sorang je boleh masuk sekarang.

4y trước

Ouhh mcm tu

Boleh call KK tanya sebab ada tempat yg semua perlu ada untuk hiv test, ada tempat yang tak perlu.

4y trước

Baiklah..terima kasih

time saya tak perlu pun, if time pkp ni rasa nya tkbole, ibu je bole masuk

Time buat buku suami x ikut skali.. Time nk check hiv je suami kena ada skali

4y trước

Ok sis tq.

Sis bawak salinan sijil nikah... Slalu nye tu diorang akn minta.. Nk tgk.

4y trước

Iya baiklah..tq sis