18week Mom To Be

Salam..? Nak tnya mommy2 yg kat sni ada x pengalaman masa mengandung perut besar sgt? 18week ni x smpai 5bln lg, tp ada je sllu tegur psl perut besar sgt? dah lah sy PJJ dgn hubs sblum ni.. Jmpa hubs x smpai sebulan je terus lekat (di ibaratkan bunting pelamin) Ada pula yg kata,( salah kira) tp sy x slh kira.. First last period sy date 22bln ogos thun ni & bersih 28ogos & jumpa hubs pulak 5September, 1 Oktober pula sy x sangka sgt2 sy pregnant sy dpt tau yg pregnant pun psl sy ada sakit kencing masa tu, p klinik swasta ingatkan nak ambil ubat, smpai kat klinik doktersruh buat urin test& kata sy positif,(terkejut sndri pun x prcaya ble pregnant sbb haid mmg kdg lmbat smpai 2mggu) ada yg kata hasil urin test br lmbat smggu x kn terang mcm kat gmbar.. Tp ni lah hasil urin test sy yg lmbat haid br seminggu

18week Mom To Be
29 Các câu trả lời

Mungkin jenis kulit tebal kot.... Sbb tu perut besar... Ada je smpai 8 bulanbaru nmpk perut. Apa pon jnji baby sihat... 😊😊

Ok noted, tq mommy2😘😘 yg memberi semangat, doakan yg baik2 utk kita semua.. Selamat tahun baru😘

Janji baby dgn mummy in gooooood condition .. and doctor pun xde komen byk2 is good right 🤗

sy skrg ne ank kdua 3bulan ..bsar btul membulat mcm 5bulan sda smpi kwn2 tegur ckp sy da 5 bulan😂

Ouhh.. Xde la.. Kira bunting pelamin la tu..sis abaikan je mlot manusia camtu.. Dah rzki dpt awal

Congratulation mommy to be. Actually tu biasa je. Asal kan Ibu & anak sihat, tu tak jadi masalah.

Hormon lain2 kot sis, ni sya pun tes lepas period delay 3hari dh nampak terang

hormon setiap org xsame..ni sy punya upt baru lewat 1 hari..

Sy urin test 1 minggu pun dah terang.... pdulikn apa org ckp, jg ksihatan

Ade.. saya.. kdg2 mmg uri tebal sikit.. so nmpk perut besar..