Masakan sedih

Skrg tgh 9 weeks, semua makanan tak smpai rasa dgn sy. Tetap masakkan sndri juga yg sy cari. ms preggy ni mmg xblh ke dapur, masak pun malass sgt 😭😭😭 tp bila cuba msak, prasaan tu jd x ikhlas sbb penat sgt, rsa masakan ke laut, x jadi, smpai sy nangis. sbb sblm ni mmg rajin masak, preggy ni smua x jadi. sy jd down, sedih sangat smpai nangis😭😭😭 makanan take away smua x smpai dgn rase yg sy nak 😭😭😭 skadar meluah...

2 Các câu trả lời

sabar ye sis. semoga cepat hilang alahan sis tu. insyaAllah 2nd trimester dah boleh masak semula. Aamiin

Sama mcm saya, tapi lau saya tak paksa diri saya masak..