18week Mom To Be

Salam..? Nak tnya mommy2 yg kat sni ada x pengalaman masa mengandung perut besar sgt? 18week ni x smpai 5bln lg, tp ada je sllu tegur psl perut besar sgt? dah lah sy PJJ dgn hubs sblum ni.. Jmpa hubs x smpai sebulan je terus lekat (di ibaratkan bunting pelamin) Ada pula yg kata,( salah kira) tp sy x slh kira.. First last period sy date 22bln ogos thun ni & bersih 28ogos & jumpa hubs pulak 5September, 1 Oktober pula sy x sangka sgt2 sy pregnant sy dpt tau yg pregnant pun psl sy ada sakit kencing masa tu, p klinik swasta ingatkan nak ambil ubat, smpai kat klinik doktersruh buat urin test& kata sy positif,(terkejut sndri pun x prcaya ble pregnant sbb haid mmg kdg lmbat smpai 2mggu) ada yg kata hasil urin test br lmbat smggu x kn terang mcm kat gmbar.. Tp ni lah hasil urin test sy yg lmbat haid br seminggu

18week Mom To Be
29 Các câu trả lời

Sy lewat 2hri pn terang bnderang. Berangan kot twins mmula dulu. Hahaha

sy pn perut bsar tpi bru 16week org kta mcm da 8bln:((

Sy lewat 6 hari pon terang berderang mcm ni..

sy lewat shari je sis,pon terang mcm ni jgk.

Btl...sy late seminggu pon dh terang...

abaikan mkcik bawang..

Anywayyy, tahniahhhh

18week da 5bln kan

18w dah 5 bulan dear :)

5y trước

Okay noted😊