convid19

Salam mummy's nak tnya.kalau anak xcucuk bulan xpe ke?. Anak sy Bru 2blan.ikutkn kna cucuk tp sy xprgi LG cucuk.sbb tkut nak bawak anak prgi kk PUTRAJAYA.tmbh2 dkat putrajaya DH ad kes convid19.jdnya klau sy xprgy bwak anak ke kk xpe ke.atau klau mntk tukar cucuk bulan di kk area luar putrajaya bleh x.fobia nk bwk anak keluar rmah

23 Các câu trả lời

Tmpat sya misi kata bole tangguh atau nak ikut tarikh appntmnt. Sya ikut trikh appntmnt sbb cucuk.