convid19

Salam mummy's nak tnya.kalau anak xcucuk bulan xpe ke?. Anak sy Bru 2blan.ikutkn kna cucuk tp sy xprgi LG cucuk.sbb tkut nak bawak anak prgi kk PUTRAJAYA.tmbh2 dkat putrajaya DH ad kes convid19.jdnya klau sy xprgy bwak anak ke kk xpe ke.atau klau mntk tukar cucuk bulan di kk area luar putrajaya bleh x.fobia nk bwk anak keluar rmah

23 Các câu trả lời

Cucuk vaksin anak tu wajib.. jgn skip. cuba berhubung dgn kk tmpt sis utk dptkan lebih detail..

xboleh skip cucuk sis,bahaya...better call KK bincang mcm mne tukar lokasi ke...

Kena pergi jgn tangguh2... Kalau rasa takot call je pihak klinik...

Saya 5/4 hri tu g cucuk utk 3bln..musim covid ni kk xramai org..

kena call tanya, tp setahu saya vaksin tak boleh tangguh lama2

Vaksin ank penting...lbh baik prgi.. InsyaAllah xde pape..

Cucuk vaksin xboleh postpone yer sis😌 kena pergi jugak

Wajib pergi kk .. cucuk anak kena ontime jgn tanguh2

Vaksin penting sis, kena pergi klinik cucuk.

Kalau risau, blh pergi ke swasta 🤗