brg baby

Salam mommy semua...sape tahu dekt kenanga kl ada kedai jual brg2 baby x?dekt mna lagi ya yg jual brg2 baby yg murah2 area kl ni....ingt nk beli awal sikit...sb sy mudah sgt nk pitam nti kndungan dh mkin byk takot plk xsempt nk beli brg....tq mommy2 semua..

3 Các câu trả lời

Saya bnyk beli online. Hihi. Rasa kenanga mcm xde jual keperluan baby. Klu costume2 cartoon tu ada la. Cuba search baby mall kl area.

5y trước

Betul3. Baju newborn beli biasa2 je. Bby kan cepat membesar. Dia da klua nnti baru cari baju lain.

cuba ibu search fb ibu manja gombak..kat sogo pun ade yg murah2 kalau betul2 cari😁

Tingkat 3 ada sis, saya baru bli bln lps