LIST BRG BABY&MOMMY

Mommy abd mommy to be bole komen sikit tak keperluan ni.. mane yg lebih mustahak. Arini mood rajin nak list brg2..

1 Trả lời

Baby: 7pcs baju 0-3months.swaddle. 4pcs topi 4pcs set socks and mittens.sabun baby.minyak telon baby.4packs newborn diaper. Ibu: nursing bra. Nursing shirt. Maternity pad.

5y trước

Mitens baby cuma dipakai untuk 1 bulan sahaja sebab bila baby 2bulan nurse akan suruh tanggalkan.so mittens tu boleh beli yang murah2..stokin beli yang mmg untuk newborn sebab kaki newborn sangat kecil.kalau awak nak bagi anak awak barut awak pun boleh beli tapi anak saya tak pakai pun.swaddle awak beli 4pcs je sebab dia cuma pakai kejap je. And jangan lupa baby wipes...