39week 1days

Salam mommy² sy dah tggu masa jer nak bersalin tp belum ada tanda-tanda lg,,dan bby masih aktif dalam perut ni,,,risau juga kalau belum ada tanda sakit ni,,due 6/10 tp klu masih takda tanda nak bersalin 5/10 kena masuk wad da sbb tak boleh lebih hari hari due,,saya gdm on diet,

16 Các câu trả lời

Sama mcm anak sulung sy sepatutnya due Date 17.10.18 masok wad 16.10.18...sy mmg XDe rasa sakit NK bersalin even nak kne msok ubat...(Lupe nama ubat tu) last2 ptg pkol 4.20 ptg Doc Tgk bukaan bru 3cm Doc trpksa msokkn sy dlm Labour Room...smpy LH Pukol 1 PG sy masih x RSA sakit NK bersalin...last2 Doc tgk jantung anak DH lemah trpksa bersalin paksa...sakit nya Tuhan saja Thu...TP alhamdulillah anak n sy Sht smpy skrg....

5y trước

Sakit sbb Doc tekan perot kita n seluk tgn dy dlm rahim kita tok buka kan bukaan

InsyaAllah siw, bnykkqn exercise, squat, pastu mop lantai tu klau blh jgn pakai batang mop, sis tenyeh la pkaikain ke bg jalan itik.. Sy dulu gdm risau jgk dh 39w x bersalin lg.. Rupanya 3 hari sblm due dia dh keluar

moga dipermudah mommy... sy pom gdm... nurse baru kasi taw kalu 39 week takde tanda kena tahan daaa 🤣 harap baby bg kerjasama lah keluar 🤲🏻❤️ moga urusan bersalin kita dipermudah 🤲🏻❤️

5y trước

Aminn,,semoga semua di permudahkan,,

saya pon takda tanda2 bersalin lgi.. Gdm on diet.. dr dah bagi surat utk serah diri sehari sebelum tarikh due.. bile laa baby nk keluar nie😂😂

5y trước

Tu lha kan sis,,sy pun tggu² tanda juga,,tp belum ada,, setiap malam tidur pun tak lena

Smge d pmudahkn sis.. sy dlu overdue smggu.. baby kuar mse 41 mggu.. baby bsr.. sume ingt sy ade gdm tp sy xde..🤭🤭🤭

Saya pun gdm.. Guna insulin.. Skrg 36week..38week nanti kena bersalin dah.. Tak dapat limpas dr tu... Sbab guna insulin

5y trước

Syukur lha,,sy nasib baik tak kena insulin,,padahal takut juga

Sma la kita..due date 7/10..hrni 39w1d..tanda2 nk brsalin dh ade cuma blh thn lg..tu yg x pegi hsptl lg.😊

5y trước

Sama lbs tapi tak brslin lagi

Sy tiga hari lambat bersalin. Over due. Patut 29.9.. Tgh tggu tanda2 nk berslin lg. Doakn..

Malu2 lah tu 😂 pujuk suruh bapaknya pujuk insyaAllah

Semoga dipermudahkan urusan mommy...amin