39 week 5 hari blm ada tanda bersalin 😅

Ada tak ibu yg mcm saya harini dh 39week 5 hari tp masih blm ada tanda atau sakit nk bersalin 🫢 due date 1/10 tp klau tak bersalin 3/10 kena msuk wad terus sbb ada gdm doc tak bagi lebih hari lgi 🥵

2 Các câu trả lời

Sama dengan sy sis. Due 4/10. Bukaan baru 1cm doc suruh balik dulu. Selagi tak turun tanda2 besar. Tadi pegi lagi hospital ,lepas kena seluk memang turun darah bnyak. Tpi masih 1cm. Maybe kena serah diri 3/10 ni. Huhu

2y trước

Sme lah ni doc kata klau blm bersalin 3hb kena dtg serah diri sbb xnk lebih dr 4/10 🫠🫠

Maaf tiada pengalaman bersalin hingga 39w. Apapun didik diri bertenang hadapi cabaran sblm bersalin, bersalin dan selepasnya. 👏👏👏