Menghitung hari

Hai.. ada tak sesapa sini due 5/10 sama. Sy due 5/10 tp mcm tak ada tanda tanda lagi. Baby masih seronok agaknya duduk dlm perut 😅 tp kalau boleh maknya ni taknak la terlbih hari due. Mcm2 dah buat exercise. Doakan sy dipermudahkan ya. Share tips lagi apa yg boleh buat ytk cepatkan bukaan dan bersalin 😄#firstmom

2 Các câu trả lời

sy 9.10. masih xde rasa pape. anak no 5. ikut pengalaman sebelum ni tunggu sampai masa jelah nak kena induce. even mcm2 sy dah buat. kali ni redha jelah dan nikmati moment2 sementara belum bersalin lg sbb yg kali ni dah last dah.

hishh sme la...sy due 7/10...da xcersice dah jln2😵‍💫...selesa sgt dieee dlm prott mama

12mo trước

sama lah kita sis due date 7/10 TPI TK de tanda2 pagi