Rasa tak selesa/perut mengeras kat bawah lepas bersama

Salam mommy tap. Nk tanya, saya baru 33w ... harini ada bersama suami dan suami ada lepas dlm ... Lepas berapa minit bersama , ttibe saya rasa sakit seolah contraction.. . Dan sudah 3jam berlalu masih rasa sakit cuma x sesakit

2 Các câu trả lời

normal sis klu pd sye sbb lps dlm kan. air mani suami Mmg akan trigger contraction. tp biasa sehari je nt hlg la.. sbb sye pun cmtu..

klau ad efek lps bersama better hold dulu, xpun try pergi cek klinik sis tkut apa2