perut mengeras

hi mommies. 1st time mom here. sy 14w. bila bersama suami, rasa perut mengeras lepas klimaks. mmg mcm tu ke? normal ke? tak sakit. cuma mengeras utk kurang 5 minit. normal ke macam tu..?#firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

Sy nak msuk 14 mggu xpnah lg bsma suami risau sbb dah 2x ggur..

11mo trước

Sama 2 kali ggur, sy dah 16w pown maseh x berani lagi.. Trauma kalau ada spotting or bleeding, jd tanak hadap benda tuh lagi.. Syukur suami faham keadaan sy, dia selalu ckp pentingkan kesihatan sy dgn bby dpd diri dia.. Tp sy yg sedih kesiankan suami..

normal