sakit mengeras

nak tanya , kenapa ye lepas bersama kalau lepas dalam akan sakit perut ? rasa macam mengeras 5 minit 5 minit ? ke takboleh bersama ye masa mengandung ?

2 Các câu trả lời

Boleh je. Selagi miss v takde bleeding atau leaking air ketuban. Mengeras setiap 5 minit ke camne tu? Most likely false contraction sebab orgasm. Masa bersama hormon oxytoxin akan keluar yg boleh sebabkan contraction. Tapi takkan lama dan tak sebabkan bahaya

Boleh bersama... mengeras 5 mnt, 5 minit tu contractions tu.. ada sy baca dlm artikel. Air mani suami / isteri mencapai klimaks blh buat contractions. Nnt tunggu komen yg lain berpengalaman.