Perut mengeras bila bersama

Hai semua..skrg sy dah 35w, tiap kali nk bersama suami mesti rasa perut tegang & sakit mengeras. Lepas tu terus stop. Sy ada baca yg ransangan pd breast boleh sebabkan contraction. Memang takleh nk bersama la mcm tu ye atau normal je? Nk tny doc malu plak haha. Kesian plak dkt suami 😅😅

1 Trả lời

Biasa. Kena cari posisi sesuai & jgn kasar. Klu waktu2 mcmni, ransangan itu akn jd kontraksi palsu saja. Tp bila dh mencecah tempoh matang (37w) ransangan tu buat kan laluan mudah terbuka.

2y trước

Ats bdn masing2. Klu rasa tak ada progress...bnyk cara lain. Bykkn jalan, exercise, makan pedas. Xsemestinya kne bsama shj. Blh google ye.