Contraction selepas bersama suami. #37 weeks

Hi mommies nk tanya lepas bersama suami mmg akan rasa sakit sangat ke bawah perut dan pinggang belakang. Rasa macam nak berak pun ada. Pakai apps contraction tracker ni, dia kata suruh pergi hospital. Perlu pergi atau memang normal rasa macamtu lepas bersama suami? #pleasehelp

Contraction selepas bersama suami. #37 weeks
6 Các câu trả lời
5mo trước

Thank you awak. Sangaat membantu 🌸

Normal sis , sebb baby terkejut hahah mcm saya la lps bersama tu trus keras and sakit tpi still tkde kluar tnda so saya hold dlu smpai skrng tkde lagi tnda apa” cumanya 12/2 ni induce

Kalau orgasm masa bersama suami mmg akan contraction tp tak lama lah. Awak ok ke skrg ni?

5mo trước

Dah admit dah sis. Semalam pergi, check bukaan dah 4cm. Tapi harini masiih stuck 5cm dari pagi🥲🥲 Belum bersalin lagi

samela sis, rse nk berak tu plus sakit , sy dah 39w tibe iii sakit cmni, bersalin dah ke😭

5mo trước

Macam diorang cakap, better pergi hospital kan 🥲 Saya belum pergi lagi. Masih tengah pantau sendiri sakitnya

Silakan pergi hospital awak.

5mo trước

Sama-sama 🌹

ada turun tanda pape tak?

5mo trước

Tak ada. Ketuban pun takda. Masih sakit sampai skrg tapi ni