buku pink

Salam mommy smua.. Nak tanya.. Ape yg perlu dibawa untuk bt buku pink... Maaf sebab ank first xtaw ape lagi ?

2 Các câu trả lời

Haritu saya bawa ic sendiri n suami(tapi dia x minta pun ic suami),sijil perakuan nikah and bil elektrik je..bil elektrik utk sah kan kawasan tempat tinggal..

5y trước

Not sure jugak..before saya pergi buat buku pink haritu, saya refer article ni dulu..dia ada cakap apa yang perlu dibawa masa buat buku pink nnti.. https://my.theasianparent.com/klinik-kesihatan-ibu-dan-anak-buku-merah/?utm_source=search&utm_medium=app

Photostate Surat nikah n ic laki bini