First time buka buku pink

Nak tanya kalau first time pg buka buku pink lama tak? Kalau contoh pg pagi 8am agak2 bila akan siap? Ape je diorng buat untuk first visit buka buku pink tu?

2 Các câu trả lời

almost 3 jam atau mgkin lebih. time sy bukak buku pink sorg nurse cuma sorg pesakit dia ambik tpi still lama. 1. dia isikan details dalam buku 2. timbang berat dan tinggi 3. ambik darah kena hantar lab dan tunggu result 4. masuk bilik pemeriksaan, nurse ajarkan cara nak check ada kanser payudara ke tak, nurse explain pasal jenis jenis keputihan sepanjang mengandung normal atau tak, nurse check kaki bengkak ke tak, kuku kaki kuku tangan smua nurse check 5. last sekali nurse bgi details soh pi farmasi plak ambik ubat zincoffer sebab result darah tadi ni hb turun 6. nurse pesan suruh bawak suami sbb nak buat test hiv, sy pegi klinik sorg2 tak bawak suami so terpksa bawak dia next time pastu mcm biasa la bincang tarikh nak minum air gula , jmpa pakar pemakanan, jumpa doktor gigi, dan next checkup , smua tarikh berbeza. sy kerja so ambik masa sikit nk pilih timing tu

1y trước

awak nk buka buku pink klinik swasta ka? kalau buku pink klinik swasta xde mcm dkt ats tu. kejap je awak

Ikut klinik jg kot. Saya dtg klinik first dlu jam 2.30pm sengaja dtg sblh ptg sbb sblh pagi tu nurse bnyk appt dgn ibu2 sedia ada. Smpi je klinik tu bagitau dkt kaunter nak confirmkan pregnancy. Then sy kena bagi satu borang untuk cek urine dan sy kena sruh ke makmal. Dpt result urine +ve hantar d kaunter then pembantu tu tanya tinggal area mana. Lps tau area mana baru nurse area tempat tinggal sy tu handle sy, masa tu nurse terus bukakan buku pink. Isi2 detail d bku pink. Buat appt next week untuk ambil darah saya dan husb, cek hiv, thalesemia, dan bnyk lg, masa tu jg nurse minta sediakan ftostat ic, sijil kahwin. First time tu skjp je selesai sbb xbnyk nak buat. Nt nurse tu akan set tarikh utk next appointment. Kira tiap minggu jg la turun naik klinik masa tu sbb bnyk nak uruskan.. Semua urusan x sampai sejam siap sbb masa tu x ramai org..