Buku pink appointment

Hi nk tanye cmne nk bt appointment buku pink.. gune website ape. Atau apps yg mane satu.. call klinik xangkat

1 Trả lời

Minta suami pergi klinik. Bagitahu nurse usia kandungan nanti nurse akan bagi tarikh. Macam sy alahan teruk so suami yg pergi set kan appointment di klinik. Selalu klinik macamtu lah.. call2 dia tak layan sangat

2y trước

Thank u sis.. upenye klinik sy call tu blh bt appoinment thru wassap untuk klinik ibu n anak.. thank u..