Upt positive

Salam and hi mommy semua. Saya dah 9 minggu keguguran. 2 bulan lebih macam tu. Dan sejak gugur, saya belum period lagi. Kelmarin rasa cramp cramp bawah perut dan sakit breast. Check upt ada double line samar. Tak sure mommies nampak ke tak. Tapi saya nak tanya pengalaman mommies yg pernah miscarriage, berapa lama upt kembali satu line yaa? Adakah upt saya ni sebab hormon lama? Atau pregnant semula? #ingintahu #bantusharing #advicepls #pleasehelp #firstmom

Upt positive
1 Trả lời

saya ambik masa 7 - 8w untuk period semula , dalam sebulan lebih untuk 1 line balik. try check upt bali dalam masa seminggu, tengok ada perubahan atau tak 🤗