Upt selepas gugur

Salam jumaat and hi mommies. Saya dah nak masuk 2 bulan keguguran. Harini 5/8/2022 test upt ada double line samar. Taktahu hormon lama atau pregnant semula. Saya test sebab tak period lagi sejak gugur haritu + tetiba breast sakit berdenyut. Boleh tak mommies yang pernah keguguran share berapa lama upt jadi satu line? #pregnancy #firstmom #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

9 Các câu trả lời

Hi, saya keguguran 29/5 hari tu, dan 18/7 saya period. Dan bulan ni saya lambat period 5 hari. Saya cuba buat upt line kedua samar2.. hari sabtu saya beli clear blue digital dah alhamdulillah saya prgnant 2-3. Kalau ikut apps dah 5w. Boleh cuba upt strip setiap hari.

saya gugur bulan 5. 2 minggu lepas gugur terus upt jadi -ve. bulan 6 takdatang period. awal bulan 7 buat upt, +ve. Alhamdulillah, rezeki Allah. saya pregnant lagi.

Dlm 2 minggu lps ggur dh single line. Then period like usual. Klu ada bsama dgn suami lps ggur, possible utk pregnant

mungkin prgnnt lg.. nnt buat test smula.. kalau masih double line.. boleh buat scan untk comfirmation.. 😄

Saya pun macam tu . Lepas keguguran period 1 kali je lps tu x dtg dah. Skrg dah masuk 10 weeks 😍

sis keguguran berapa minggu? ada check dengan dr ke mengenai upt +ve kalini?

Sye gugur hritu 8/7 skrg pun blom period lagi . Dh test upt negatif.

mungkin puan hamil semula

maybe pregnant lg