Ubat

Salam mommy. Bakal mommy2 semua ada dapat ubat macam ni dari klinik tak? Sy first preggy dan ini first ubat doktor bagi. Katenya ubat baru.. Sy makan ubat ni lepas tu muntah. Normal ke?

Ubat
101 Các câu trả lời

Haah normal muntah or loya. Sy mcm tu jgk. Smpai skrg sy mkn. Ubt ni bantu naik kn hb sy dri 11 ke 12 lebih. Sy mkn wktu mlm sblm nk tido. Kosong kn perut 2 jam mcm tu then terus tido. Mula2 minum dgn air sunquick tnpa gula. Lepas bdn dh boleh terima ubt tu, minum dgn air kosong.