kena mkn 3 jenis ubat sehari

As salam..doktor suru saya mkn zincofer,calcium & aspirin(ubat cair darah)..lepas mkn ubat mesti sy pening n muntah..sy mkn ubat guna air oren..rasa nak baring je..semua keja tbengkalai sbb kena melayan pening..mmg perlu ka mkn tiga2 ubat ni?first pregnancy..

2 Các câu trả lời

Yup..kene makan.tpi kalau rsa tak serasi, nnti jumpa doc, bgtau..dia akan tukarkan ke ubt yg lain..

5y trước

Xda jalan lain ke sis?sy mmg jenis x suka mkn ubat..😪😪

Napa sis kene makan aspirin?

5y trước

Doktor ckp utk elakkan darah beku..sy pun x pasti kenapa..mkin sbb hb sy tggi 14.6..atau sbb tekanan darah naik..paling tggi tekanan darah 120/80..tp sy rasa tekanan darah tu masi normal tp xtau knpa doktor ckp tggi