Missed Miscarriage

Salam mommies.. Smlm sy mengalami kluar lendir mcm discharge tp warna merah, tak bnyk, tp selalu ada waktu sy kencing.. Tak sakit, cuma rasa tak selesa sahaja.. Mlm td sy dah jumpa doktor, doktor sahkan sy missed miscarriage.. Baby spatutnya 13w4d,smlm scan 9w4d & takde heart beat.. Doktor bg appointment 5hb 9 ni utk rescan, & pesan klu ada bleeding/ketulan keluar, terus pegi hospital.. Sy nak tnya, ada tak mommies yg pernah mengalami mcm ni? Andai kata janin tak keluar dlm masa 2 minggu ni, dan rescan nnti result still sama, takde heart beat, hospital akan terus buat D&C ke? Klu buat D&C, keadaan janin sy nnti mcm mana? Hancur jd ketulan2 ke atau sy still boleh tgk keadaan dia berupa janin? Sbb dah 9 mggu, smlm tgk pun baby dah berupa janin.. Lgkap semua, cuma takde heart beat je.. Tolong sy semua..

Missed Miscarriage
1 Trả lời

takziah yer sis..sbar bnyk2 in sha Allah ada rezeki lain nnt