Scan awal

Alhamdulillah dah pegi scan tadi. Tak sabar sgt . Dh ada janin cuma heart beat blum ada . Selalunya bapa weeks ye ada heart beat. ❤️ Skrg 7w5d . #ingintahu

Scan awal
2 Các câu trả lời

Usually 8w nampak dah. Tp kdg2 ada yg lewat sedikit. Tak melepasi 12w.

sy 6w dh ada, heartbeat.. kalau nk confirm g hos. specialist

2y trước

ye klinik swasta pun sama je mcm kk.. kalau hos. specialist lain sikit.. sy chk kat klinik swasta 2x tk jumpa heartbeat. last option sy terus ke specialist