Missed Miscarriage

Saya telah di diagnosed missed miscarriage semalam. 3 minggu lepas sy ada brownish discharge (kandungan 7minggu), dalam 1 panty liner penuh. Ada dalam 3 hari sy kluar brownish discharge mcm tu. Bila Dr scan, nampak lagi janin, tp tak nampak heartbeat. Lepas tu Dr bagi ubat kuatkan pangkal rahim (duphaston), lps tu turun spotting sikit je..dia tak stop terus. Smlm kandungan usia 10mggu, sy dtg utk scan susulan, Dr ckp dah tak nampak janin saya dah.. Sy diagnosed missed miscarriage.. Dr bagi another 2 minggu utk kantung tu keluar sendiri (pendarahan teruk), kalau tak, sy kena s+c. Ada tak ibu2 pengalaman mcm sy? Apa patut sy buat? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

bedrest je dulu buat masa ni jgn buat kerja Berat kalau Boleh baring je