bayi tidur tak lena

salam mommies semua , baby sy 1m19d . baby susah nak tido lama , kalau nak tidur pun msti nak meriba atau tido dlm buaian elektrik . nak tanya , bahaya x baby kerap tido dlm buaian elektrik ? n ada tips x utk tidokan bby utk tido lena ? tqq momiess ?

1 Trả lời

sy pun alami yg sama .. baby nak masuk 1m dh x lena tido lama .. kdg nk kene riba bru nmpk selesa dia tido ,bila letak atas tilam dia mula merengek2 .. takot pulak sy bila di ajar beriba nnti sy tak dpt nk buat apa2

5y trước

sama lah , smlm spjg mlm sy ribakan dia sbb letak bawah dia merengek . last³ letak dia dlm buaian elektrik . tp risau jgk siang pun sy letak dlm to .