Umur berapa dan kandungan keberapa

Salam mommies, saja nak survey, mommies umur berapa dan kandungan ke berapa? Jauh tak jarak dengan kandunhan sebelumnya? Saya kandungan ke3, jarak dengan anak sebelumnya 6 tahun. Berdebar rasa sebab lama tak pregnant tambah2 sekarang ni pregnant diusia pertengahan 30an. Tenaga pun kurang.

19 Các câu trả lời

sis sama dengan saya.,kandungan ke 3,jarak 6 tahun umur 35 hehe..semoga kita Selamat sehingga melahirkan

1y trước

penat sis..selalu baring..puasa pun kdg2 xlarat ni..risau baby