Umur berapa dan kandungan keberapa

Salam mommies, saja nak survey, mommies umur berapa dan kandungan ke berapa? Jauh tak jarak dengan kandunhan sebelumnya? Saya kandungan ke3, jarak dengan anak sebelumnya 6 tahun. Berdebar rasa sebab lama tak pregnant tambah2 sekarang ni pregnant diusia pertengahan 30an. Tenaga pun kurang.

19 Các câu trả lời

umo 37..kandungan ke 9..jarak ank ada y 2 taun n 3 taun.tp blh rse perbezaan bile peknen d usia camni..

2y trước

ya Allah bestnya bakal 9 org anak sis

umur 34 kandungan ke 3 jarak dgn yg sblom 6bulan je......🤭🤭 anak yg sebelom umur 9bulan

saya anak² semua jarak 4 tahun skrg mengandung 10w 4day.umur saya 36😊rasa berdebar tu ada sis.

2y trước

memang ada rasa penat kadang² bila tengah asyik buat kerja kena stop skjp untuk rehat.mungkin faktor umur kot yg membuatkan kita rasa penat .

umur 33..kandungan ke3..jarak dengan anak ke2 5 tahun..and mgkin yg ni czer ke3😔😔😔

2y trước

terima kasih sis..wish u the same..🤝

Umur 27, ni yg pertama doakan kita semua kuat 🥰❤️

2y trước

Dah sis 🤗

Umur 28. Kandungan kedua. Alhamdulillah 10 week

Umur 27, kandungan kedua, jarak 4 tahun dgn yg sulong

2y trước

Belum lagi. Appointment sy hari khamis ni 23hb kandungan 11 minggu

2nd pregnancy...jarak 3 tahun dgn 1st...10 weeks.

2y trước

semoga semuanya dipermudahkan sis

Umo 32 kandungan pertama