Umur berapa dan kandungan keberapa

Salam mommies, saja nak survey, mommies umur berapa dan kandungan ke berapa? Jauh tak jarak dengan kandunhan sebelumnya? Saya kandungan ke3, jarak dengan anak sebelumnya 6 tahun. Berdebar rasa sebab lama tak pregnant tambah2 sekarang ni pregnant diusia pertengahan 30an. Tenaga pun kurang.

19 Các câu trả lời

akk ank 1st umo akk 22thun..pstu umo 27 dpt no 2 skrg dh 15 thun..pstu umo 39 akk bernk ank ke 3 jarak GN adk Nye 13 thun so kna czer..now akk skrg dh 42 tngh prgnt..klau kna czer mitk ikt sb fktor umo..Ms prngt umo 39 hmpir ikt tpi doc ckp last mnit so xjdi ikat..insyaa ALLAH buln oktober 2023🤗doa kn akk n BBY siht ye🤲😊

1y trước

aminn yarabalallamiinn 🤲 trima Kasih ats doa nye

salam... kandungan ke-3 selepas gugur 2 kali. akhirnya umur ke 31 dapat merasa hamil 8w ada nampak baby dalam scan..dengar heartbeat... pengalaman sngt bermakna.. doakan sy ya sahabat2 supaya kandungan kali ini bertahan lama 😭😭😭 terima kasih 🫰🏻🌹

1y trước

saya doakan semuanya dipermudahkan. jgn wat kerja berat sis. amik ubat kuat rahim dan banyakkan rehat

Tgh preggy. 35yo. Jarak dr anak no 1 ke no 2 gap lima tahun. Gap anak no 2 ke yg tgh dlm rahim ni pun 5 thn. Rasa mcm lama gila n blurr je kena byk baca balik apa yg boleh apa yg x boleh😅 penat? Toksah cakap. Mcm buat kerja buruh pdhal kat opis duduk je. 🤣

1y trước

haha sama sis. blur2 apa yg boleh apa yg tak

ank ke 3..beza 4thn..umur 33...rse mcm beza nye prgnt umur 30 an ni..lemah rse bdn..hehe xbertenaga..dpt je puasa smlm..tp lps berbuka rse mcm bdn kurg tenaga..hehe..sakit kaki plak..mcm2 hehe

umur 29 1st baby 21.10.22 .. insyaAllah coming soon 16.10.23 . pas pantang temengandung bulan 1 tu jarak ngan anak pertama brpa bulan shj. 😅

Saya 32 tahun ni anak ke 4 beza 6 tahun juga dengan anak last ni moga kesemuanya di beri kekeuatan untuk berpuasa esok amin2🤲🤲🤲

Umur 27. Kandungan ke 2. Jarak dgn anak pertama 1 tahun 5 bulan. A bit nervous sbb before ni czer 😮‍💨

Anak no1 (8y) - 24y Anak no2 (6y) - 26y Anak no3 (4y) - 28y Anak no4 (1y5m) - 30y Pregnant no5 (11w) - 32y

anak pertama lahir feb 2019 czer umur saya 24, skrg anak pertama 4 tahun, 2023 umur28 pregnant 12 weeks

sis sama dengan saya.,kandungan ke 3,jarak 6 tahun umur 35 hehe..semoga kita Selamat sehingga melahirkan

1y trước

penat sis..selalu baring..puasa pun kdg2 xlarat ni..risau baby