tolak susu

salam mommies. nak tanya ni, saya ada baby boy 3 months tapi jenis susah nak minum susu. dah tukar 3 kali susu dia. dia minum je cuma memula tu susah sgt nak bagi habis dia mengamuk tolak susu. berat badan pun naik takcantik. mcm mana saya nak bagi dia enjoy feeding time dia? ni time feeding mesti nangis dulu

3 Các câu trả lời

Sis kena try and error lah kalau susu formula ni..mngkin baby xsuka..skrg ni mnum susu apa?

5y trước

s-26 gold sis

Dah check mulut anak x kot ada tongue tie?

Awak bagi formula ke? susu badan tak ada ke sis?

5y trước

ha'a bagi formula. takda susu badan