Taknak susu

Anak sy nk masuk 3 bulan, dlm 4 hari ni dia kurang sgt minum susu.. jenuh sy pujuk minum susu tapi dia tetap tolak guna lidah dia. Nk bagi susu pun tunggu dia mamai baru dia nk.. baby fully fm … nak buat mcm mana ye mummy2 .. sy susah hati🥹

2 Các câu trả lời

mcm mana anak sis sekrng , dh okay ke? anak saya skrng pon mcm nie..ape solusi dia ye sis ?

2y trước

Dia oky sendiri nnti.. mungkin bertukar bulan org kata

Dia ada nk belajar meniarap ke anak sye kurang susu sbb nk meniarap je

2y trước

anak sya pun skrg mcm ni 😮‍💨 dah masuk 3 bulan.. dulu laju je minum susu fm skrg nak minum separuh susah.. asyik tolak dgan lidah.. anak sya pun dah mula nak tiarap