Breastfeed

Salam mommies.. nak tanya, ada tak mana2 mommies kat sini yang lepas bersalin terus tak dapat nak breastfeed babyborn? Kalau ada, boleh suggestkan susu formula apa yg sesuai utk newborn? Atas sebab2 tertentu, saya tak dapat nak breastfeed anak saya nanti.. saya dah 29 weeks tapi taktau nak beli susu apa utk baby.. please tolong mommies.. thank you

2 Các câu trả lời

Saya time pregnant confident yang boleh bf terus anak skali anak taknak latching jadinya saya bagi susu BF-1. Alhamdulillah baby okay dengan susu tu. kalau search pun tu one of the best. Awal awal bagi mamex then tukar BF-1

Susu ni kna try & error. Mula dr murah dlu kemudian mahal.

5y trước

Anak buah sy minum susu lactogen dr lahir sampai skrg 6m