baby 22 hari

salam mommies, baby saya 22 hari dan hanya akan lena bila tidur atas lengan selepas susu. kalau letak memang akan terjaga sepenuhnya. baby pula jenis tak reti tidur sendiri 😭 macam mana ya? any tips dari mommies lain? #1stimemom #worryingmom #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

Cuba bedung baby ketat2..dan tidurkan dalam keadaan mengiring untuk permulaan.. Bila dah lena baru terlentangkan.

3y trước

Alooo... Sabar ye mommy... Mungkin baby masih belum adapt dengan suasana kita.. Saya ads baca.. Memang ada sesetengah baby yang high demand sebab masih belum selesa dengan suasana kita.. Dia masih perlukan suasana rahim..