Anak Syurga Ibu

salam momies semua... sy baru kehilangan anak pertama sy pada 8.5.2020(Jumaat). Pada usia kandungan sy 23weeks... sy telah melahirkn anak pertama sy.. Buat anak ibu Ainaa Az-zahra...ibu sangat merinduimu nakk... klau ainaa nk tahu...ibu nak sgt anak pertama ibu ni perempuan... sbb dlm adik bradik ibu..ibu sorang je perempuan tau.. masa ibu mengandungkn ainaa... ibu hari2 pegang bulu kening ayah, pegang muka ayah...ibu doa semoga muka ainaa ikot muka ayah...ainaa sihat... tapi...bila ainaa di usia 23weeks ainaa nk keluar cpt... masa ibu bersalinkn ainaa..aina menangis..anak ibu kuat...ibu bersalinkn ainaa pkul 1 pagi...tapi pkul 2.15 petang ainaa pergi jua... ibu redha nakk.. tapi ibu x kuat nk hadapi dugaan yg Allah berikan pada ibu... Semoga anak ibu tenang dia sana.. #Ainaa Az-zahra Binti Muhammad Izzuddin Fawzy. #Al-Fatihah.

Anak Syurga Ibu
193 Các câu trả lời

Salam takziah sis..hrp sis kuat... Ank syurga mommies ainaa az zahrah tggu mommies dia d syurga...sis kena kuat tw... Mg Allah bg sis rzki lg pd ms akn dtg...Allahuma aamiin...

4y trước

♥😊

وَعَلَيْكُمْ السَّلاَمُ وَرَحْمَةُ اللهِوَ بَرَكَاتُهُ slm takziah. Stay strong mommy. I know its hard. ❤️ from brunei

4y trước

tq sis ♥🌹

allahu akhbar ..salam takziah kepada mommy ..hm comelnya awak sayangg ..tunggu ibu awak dipintu syurga ya sayangg .semoga kuat dan ikhlas dgn pemergian sicomel ni mommy 😌

4y trước

Amin... terima kasih doakn sy😊♥

jangan sedih sis sekurang2nya ada yg tunggu sis n suami dekat syurga nanti.. mcm saya dah 2 yg akan tunggu saya di syurga... sabar yea.. semoga sis dan suami kuat

4y trước

InsyaAllah . Amin.. tq ♥

salam takziah semiga diberi kekuatan buat seluruh ahli keluarga terutama ibunya. jika puan x kisah boleh ceritakan knpa perlu melahirkan ketika usia 23 minggu?

4y trước

sy pun tgh 23 week. sy skrg niy sentiasa dihantui perkara yg menakutkan. sbb sebelum niy dah 2x misscarge. bulan 1 thun lepas ktika 16 week turun darah sikit jer warna coklat. g hspital tetiba dr ckp jln dah buka terus cuci. jd sy sgt risau berulang lg. sy sgt fhm perasaan kehilangan tu.. sis pantang elok2 ya. in shaa Allah jika ada rezeki akan dtg akan lebih kuat. yg penting berpantang elok2. semoga segera sembuh

Salam takziah.. Sis sabar ya.. Insyallah... Ada rezeki yg lebih besar Allah nak bagi... Comel anak syurga sis...sis kena kuat ya.. Kena jaga kesihatan..

4y trước

insyaAllah.. Amin...😊♥

salam takziah, sabar ye kak.... sy faham perasan akak, sy pun pernah kehilangan baby, baby twins pulak tuu, semoga akak dapat zuriat secepat mungkin

4y trước

InsyaAllah. Amin.. tq😊♥

Salam takziah sis sekeluarga. Moga tabah menghadapi dugaan dan d permudahkan urusan. InsyaAllah anak syurga ini menanti ibu ayahnya d syurga kelak.

4y trước

InsyaAllah . amin😊♥

salam takziah...semoga awak kuat...allah x kan uji klu hambanya x mampu...saya pun tengah prengnent sekarang...anak yg ke 4..baru 20 minggu...

4y trước

Amin.. tq🌹.. semoga Allah lindungi setiap langkah sis dan semoga Allah lindungi kandungan sis. Amin..

Anak syurga. Dia tunggu Puan di syurga yang indah itu. Semoga Puan dan suami tabah. InsyaAllah, ada rezeki dan Hikmah disebaliknya.