Anak Syurga Ibu

salam momies semua... sy baru kehilangan anak pertama sy pada 8.5.2020(Jumaat). Pada usia kandungan sy 23weeks... sy telah melahirkn anak pertama sy.. Buat anak ibu Ainaa Az-zahra...ibu sangat merinduimu nakk... klau ainaa nk tahu...ibu nak sgt anak pertama ibu ni perempuan... sbb dlm adik bradik ibu..ibu sorang je perempuan tau.. masa ibu mengandungkn ainaa... ibu hari2 pegang bulu kening ayah, pegang muka ayah...ibu doa semoga muka ainaa ikot muka ayah...ainaa sihat... tapi...bila ainaa di usia 23weeks ainaa nk keluar cpt... masa ibu bersalinkn ainaa..aina menangis..anak ibu kuat...ibu bersalinkn ainaa pkul 1 pagi...tapi pkul 2.15 petang ainaa pergi jua... ibu redha nakk.. tapi ibu x kuat nk hadapi dugaan yg Allah berikan pada ibu... Semoga anak ibu tenang dia sana.. #Ainaa Az-zahra Binti Muhammad Izzuddin Fawzy. #Al-Fatihah.

Anak Syurga Ibu
193 Các câu trả lời

Takziah sis..saya juga kehilangan anak pertama boy..due lg 5 hari (25.10.2019) je tiba2 dia dah xgerak dalam perut..pergi scan rupanya baby da xda..time tu kandungan 39 weeks dah.. alhamdulillah saya dpt lahirkan dia secara normal induce (24.10.2019) tapi dia dah pergi dlu..sunyi je labour room saya xda tangisan baby..yg ada tangisan saya dan suami.. Allah lebih sygkan mereka anak syurga kita..skarang saya pregnant 2 bulan..doakan saya ya dan mudahan ada hikmah dan rezeki untuk kita yg Allah dah tentukan...in Sha Allah..

Allahu. Sedihnya saya tengok. It breaks my heart. Hopefully sis tabah. Sis berpantang elok2 yer sis. Allah menjanjikan rezeki yang lain Nanti - InsyaAllah. I really can’t find any right words to say to you, it’s too heavy to look into that picture. Bertabahla sis. Doa banyak2. Semoga sis diberikan kekuatan menempuh dugaan ini. Remember- there will always be a rainbows after the heavy rains poured. Alfatihah.

4y trước

Amin... Terima kasih doakan 😊♥

Inna Lillahi wa inna ilayhi raji'un .. I am so sorry for your loss. I pray that the love of Allah enfolds you during this difficult times and He helps you heal with the passage of time. In syaa Allah.. May Allah SWT makes it easy for you and hubs. Stay strong dear, everything happens for a reason. Allah knows best. Semoga dipermudahkan segala urusan.

4y trước

InsyaAllah. Amin. tq♥

Salam takziah sis. Sy pun pernah kehilangan anak pertama 4tahun lepas. Cukup 9bulan, hari nk bersalin hari tue jugak Allah ambil dia. Tapi percaya la sis. Allah tahu ape yg terbaik utk kita. Sy faham perasaan sis. Pantang tanpa anak disisi memang perit. Tabah sis. Insyallah ade rezeki lagi lepas nie❤️

4y trước

InsyaAllah.Amin ♥♥

Be strong sis, I lost my first baby at 20 weeks and 3 days and now I'm pregnant for 5 weeks with gods blessings. Everything happened for a reason,i know it's very saddest moment for the mother to lost a baby, be strong and move on sis, that's all what we can do. God loves the baby so much.

4y trước

Tq sis. Amin♥♥♥

Takziah sis. Ada hikmah disebalik ujian yg Allah SWT beri. Sy pernah alami juga, baby keluar masa kandungan 21 minggu setelah 8 tahun sy menunggu.. Sekarang alhamdulillah, sy mengandung lagi, dah masuk 35weeks.sy doakan sis kuat dan tabah hadapi ujian.

4y trước

Amin... terima kasih doakn sy😊♥

Salam takziah buat sis n suami, tak terbayang rasanyaa kesedihan puan 😢 tapi siapa lah kita kan utk melawan takdir'NYA, yakin lah puan, ada hikmah dsbalik dugaan..anak syurga puan akan mjadi kelebihan puan dan ayahnga di akhirat nt ❤

Salam takziah puan, semoga Allah gantikan ksedihan hari ini dgn kbahagian lebih besar pd masa akan datang utk puan dan suami.. Sy pernah mngalaminya jg, bersyukurlah mmpunyai anak syurga yg telah mnanti utk bsatu dgn kita d sana nnt.. Cekal kn hati

4y trước

Amin... Terima kasih doakn 😊♥

Salam takziah. .moga terus kuat. . Inshaallah,klu ada rezeqi lagi puan ble amal kan surah maryam..jika kita ingin kan ank perempuan,haritu sy pena dgr ceramah ustazah,sy amal kan. .alhamdullillah ank pertama dan ank k dua dpt ank perempuan. .

4y trước

insyaAllah sy amalkn lgi.. tq 😊♥

Takziah puan. Semoga puan dan suami bertabah. Allah beri puan dan suami tiket di sana kelak. Perpisahan ini hanya didunia. Bidadari ini sedang berehat. Berbahagialah wahai puteri kecil. Bermain di taman syurga Allah. ❤️🌹