Anak Syurga Ibu

salam momies semua... sy baru kehilangan anak pertama sy pada 8.5.2020(Jumaat). Pada usia kandungan sy 23weeks... sy telah melahirkn anak pertama sy.. Buat anak ibu Ainaa Az-zahra...ibu sangat merinduimu nakk... klau ainaa nk tahu...ibu nak sgt anak pertama ibu ni perempuan... sbb dlm adik bradik ibu..ibu sorang je perempuan tau.. masa ibu mengandungkn ainaa... ibu hari2 pegang bulu kening ayah, pegang muka ayah...ibu doa semoga muka ainaa ikot muka ayah...ainaa sihat... tapi...bila ainaa di usia 23weeks ainaa nk keluar cpt... masa ibu bersalinkn ainaa..aina menangis..anak ibu kuat...ibu bersalinkn ainaa pkul 1 pagi...tapi pkul 2.15 petang ainaa pergi jua... ibu redha nakk.. tapi ibu x kuat nk hadapi dugaan yg Allah berikan pada ibu... Semoga anak ibu tenang dia sana.. #Ainaa Az-zahra Binti Muhammad Izzuddin Fawzy. #Al-Fatihah.

Anak Syurga Ibu
193 Các câu trả lời

Takziah sis.. Sis dan suami adalah insan terpilih.. Allah kirimkan hadiah yang sedang menanti kalian di syurga.. Beruntung kalian..

Salam takziah sis.. Semoga sis kuat.. Banyak2 kn berdoa ye.. InsyaAllah die tggu family kat sane.. Die pn sayang kn sis n ayah dia..

4y trước

Amin.. Terima kasih 🌹

Salam takziah.. Dan harap bersabar dan bertabah dengan ujian .. Sy juga keguguran 2/5 yang lepas .. Semoga dipermudahkan segala urusan

4y trước

Amin... terima kasih.. salam takziah juga sis😊♥

Innalillahiwainnalillahirajiun...salam takziah puan...kuatkan semangat..comey baby puan😍...baby comey tunggu puan kat syurga...

4y trước

Amin... Terima kasih doakn 😊♥

Takziah sis.. Kuatkan semangat untuk meneruskan khidupan. Dgn izin TUHAN satu hari nanti sis akan dapat anak yg seterusnya. AMEN

4y trước

Sama2 sis.yg penting sis kena kuatkan diri. 😘

Innalillahi wainna ilaihi rojiun.. Moga Allah merahmati keluarga mommy. Stay strong ya. Ujian berat buat insan yang hebat..

4y trước

Amin... tq😊♥

Takziah sis. Semoga tabah menempuh ujian Allah ni. Insyallah anak sis dh berlari² di taman syurga doakan utk ibu dan ayahnya.

4y trước

insyaAllah..Amin... 😊♥

Semoga anak syurga tenang disana..dan semogA ibu n ayah kuat mnghadapi smua cobaan ini... Salam takziah

Salam takziah.. innalillahi wainnailaihirajiun..smoga Ada hikmah yang lebih besar until awak dan suami ..in sya Allah

Slm takziah sis. Semoga terus kuat. InshaAllah lepas ni ada rezeki lagi. Alhamdulillah ada anak yg menunggu d syurga nnt😢

4y trước

Amin... tq ♥