Anak Syurga Ibu

salam momies semua... sy baru kehilangan anak pertama sy pada 8.5.2020(Jumaat). Pada usia kandungan sy 23weeks... sy telah melahirkn anak pertama sy.. Buat anak ibu Ainaa Az-zahra...ibu sangat merinduimu nakk... klau ainaa nk tahu...ibu nak sgt anak pertama ibu ni perempuan... sbb dlm adik bradik ibu..ibu sorang je perempuan tau.. masa ibu mengandungkn ainaa... ibu hari2 pegang bulu kening ayah, pegang muka ayah...ibu doa semoga muka ainaa ikot muka ayah...ainaa sihat... tapi...bila ainaa di usia 23weeks ainaa nk keluar cpt... masa ibu bersalinkn ainaa..aina menangis..anak ibu kuat...ibu bersalinkn ainaa pkul 1 pagi...tapi pkul 2.15 petang ainaa pergi jua... ibu redha nakk.. tapi ibu x kuat nk hadapi dugaan yg Allah berikan pada ibu... Semoga anak ibu tenang dia sana.. #Ainaa Az-zahra Binti Muhammad Izzuddin Fawzy. #Al-Fatihah.

Anak Syurga Ibu
193 Các câu trả lời

Takziah puan. Semoga puan dan suami bertabah. Allah beri puan dan suami tiket di sana kelak. Perpisahan ini hanya didunia. Bidadari ini sedang berehat. Berbahagialah wahai puteri kecil. Bermain di taman syurga Allah. ❤️🌹