Anak Syurga Ibu

salam momies semua... sy baru kehilangan anak pertama sy pada 8.5.2020(Jumaat). Pada usia kandungan sy 23weeks... sy telah melahirkn anak pertama sy.. Buat anak ibu Ainaa Az-zahra...ibu sangat merinduimu nakk... klau ainaa nk tahu...ibu nak sgt anak pertama ibu ni perempuan... sbb dlm adik bradik ibu..ibu sorang je perempuan tau.. masa ibu mengandungkn ainaa... ibu hari2 pegang bulu kening ayah, pegang muka ayah...ibu doa semoga muka ainaa ikot muka ayah...ainaa sihat... tapi...bila ainaa di usia 23weeks ainaa nk keluar cpt... masa ibu bersalinkn ainaa..aina menangis..anak ibu kuat...ibu bersalinkn ainaa pkul 1 pagi...tapi pkul 2.15 petang ainaa pergi jua... ibu redha nakk.. tapi ibu x kuat nk hadapi dugaan yg Allah berikan pada ibu... Semoga anak ibu tenang dia sana.. #Ainaa Az-zahra Binti Muhammad Izzuddin Fawzy. #Al-Fatihah.

Anak Syurga Ibu
193 Các câu trả lời

Salam takziah sis , allahu xdapat nak bygkan kalau jadi dekat saya sis , penantian selama 1 tahun lbh pun dah perit apatah kehilangan ank pertama , sabar bnyk2 sis , sesama kita doa mudah2an rezeki kita lps ini aamiin 🤲

4y trước

mudah mudahan amin... semoga Allah makbulkn doa sis. 😊♥

Redha yea sis.. saya pn alami perkara yg sama thun lpas.. ank pergi shari slepas lhir. Sye brsyukur jgk sbb Allah plih saya dan suami utk diberi ank syurga. InsyaAllah dia tgu sis kt sana nnt utk pimpin tgn sis..🥰

4y trước

InsyaAllah. Amin... tq 😊♥

Allahu akbar...tahziah buat keluarga sis&Al-Fatihah buat ank syurga sis...saya preggy 35week dn brarap sngt apa yg doktor scan tu betul sbb nak sngt bby girl..ank pertma&kedua boy..bnyk²kn bersabar ya sis..

Innalillahiwainnailaihirojiun...syurga sudah pasti milik anak puan dan anak puan juga sudah pasti menunggu puan sekeluarga di syurga.😢Redha yer puan, nikmat syurga lebih baik dari dunia ini.

4y trước

InsyaAllah.Amin..😊♥

Salam takziah sis. Semoga sis dikurnia kan zuriat lgi lepas ni. Semoga segala urusan sis dipermudah Allah... tapi.. sis jgn laa post gambar arwah tu kat sini.. meruntun hati tgk 😥😥😢😢

4y trước

Amin... terima kasih ♥😊

Salam takziah..ketahuilah Allah sygkn mu..duji sbb tau kamu kuat..moga Allah bg ganjaran kbaikan dan syurga atas ksabaranmu..doakan sy jgk dah 32 weeks..baby girl jgk ni..Allahu al-mustaan..

4y trước

Amin..terima kasih. ♥.sy doakn Semoga Allah lindungi setiap langkah sis n semoga Allah lindungi kandungan sis. Amin..

Innalillahiwainnailaihiroji'unn.. Takziah sis.. Smga diberikn rezeki lgi sbgai pngubat luka.. Hrap sis terus kuat n tabah.. Klu sy pn kt tmpt sis.. Xtau mcmna nk terima..

4y trước

Amin.. terima kasih 🌹

takziah kak...insyaallah anak akk akan tggu akk di syurga and sentiasa doakan akk...comel anak akk...tabah yer kak..insyaallah perancangan allah untuk akk indah kelak...al fatihah

4y trước

sesama kak...

Allahuakbar! Semoga ainaa tenang di sana dan puan sekeluarga kuat dan tabah dalam menghadapi ujian Allah dlm bulan yg penuh kemuliaan ni. Puan dh ada 1 tiket ke syurga.

4y trước

Amin.. terima kasih 😊♥

slm takziah sis...anak syurga begitu redup mata memandang Allahurabbi...moga ank syurga ini akn tarik sis & suami ke syurga aminn...saya xtahu nk kata sayu sgt²...😭😭😢😢

4y trước

Amin... terima kasih doakn sy♥