Bila anak sudah pandai berguling, please share tips uti keselmatan anak dirumah. anak 5 bulan

Salam korang, ibu2, anak first dah pandai guling2 , ada apa tips cara korang preparation dr segi keselamatan diorg bila dah pandai merangkak nty berjalan? Klu kat rumah ada diorg letak toto ke tido bwh ke. Boleh share pengalaman tak?

1 Trả lời

Pasang pagar di pintu dapur, utama, bilik, tandas, tangga turun or ke atas..gantung smua peralatan wayar letrik charger, alihkn barangan mudah pecah..jauhkn kerusi, kalau tidur boleh ampai kat toto or dlm buaian..

5y trước

Thankss for the info sis