33w

Salam ibu2 sy nk tnya ibu2 smua normal ka spnjng hamil 33w ni sy cuma scan di kk 2x ja.. Masa buka buku n masa leaking 24w.. Lpas pada tu x pnh dh scan n sy pn x thu berapa berat bby n jantina..pergi kk 2mnggu skli tpi just g check hb n jumpa nurse ja.. Stu lgi klu nk scan di swasta berapa yer bajet, mahal x sy trigin nk thu berat bby sy

2 Các câu trả lời

Ya di kk cums 3-4 kli je klau xde masalah apa2..nnti 36 week akn scan pula..di swasta klau scan biasa ada mcm2 hrga, utk scan biasa lebih kurang Rm30 gtu