LMP xsama ngn scan

LMP sy 6/12/2021 n spttnya sy dh 9minggu1hari...tp bila g scan td...bru 5week3hari.....jarak ngn LMP tu dh 4 minggu..ade masalah ape2 x? n stu lg...esok dh temujnji utk bukk buku pink sbb nurse buat tmujnji berdsrkn tarikh LMP sy....dh confius bila tgk scan 5week ni nk g bukak buku kt kk ke atau hold dlu...pendpt ibu2?#seriusnanya #ingintahu

LMP xsama ngn scan
3 Các câu trả lời

Pegi je bukak pink terus, drpd confius Esok tanya terus nurse. I’m sure they’ll know what to do. Dorg msti dh experience it before.

2y trước

tq sis...sy fikir mmg nk g je..bwk scan td utk tnjuk pd nurse...

Buat buku pink dulu..sbb esok bukn trus jumpa doc..jumpa nurse dulu.. Bnyk juga nk rekod tu..

2y trước

bykke?dh 9 thun rehat ngndung ni...dh blur ....

Skrg mcm mne awk? Sy sama kes mcm awk