MAKANAN BAYI 6 BULAN

Salam ibu², baby sy dh nak masuk 6 bulan. Sy ibu yg bekerja dan hantar anak ke taska. Soalan sy boleh tak kita masak bubur & puri banyak dan frozenkan dalam bekas² kecik? Bila baby nak makan baru panaskan.

6 Các câu trả lời

boleh je tp atas penerimaan anak jgk. mommy try la dulu jgn buat 1 batch byk terus, mcm anak sy tak sudi mkn frozen, dia nk fresh cooked?, lauk yg duk peti sehari dua ok lg. tp nasi tetap kena yg baru. nk cepat sy buat beras frozen