Mood Anda Hari Ini

Amacam Ibu? Hari ni mencabar atau tak? Untuk yang ada anak mungkin permulaan hari agak menguji kesabaran dengan pelbagai karenah. Yang pregnant mungkin ada yang mulakan hari dengan moody sebab morning sickness. Haa, apa lagi? Cepat kongsi mood anda hari ini!

Mood Anda Hari Ini
81 Các câu trả lời

Since pregnant mood asyik nak menangis sepanjang masa sampai sakit kepala mata n mata bengkak nangis. Tak tahu laa kenapa. Tadi makan biskut teddy yg paket biru tu, tu pun rasa nak nangis sbb makan biskut yg comel and rasa kesian. Kadang2 rasa aku ni dah gila ke sbb mcm pelik2.

mcm2 mood. setiap hari berperang dgn anak2, bersilat di dapur, kelam kabut, riuh rendah with daily house chores, ulang alik hantar anak skolah, baby yg clingy, urus abg Autism yg blm boleh berdikari. Alhamdulillah ujian ini khas untuk ku kerana Allah sayang dan Allah tau aku mampu melaluinya ☺️

3mo trước

You're strong, and you can do it sis ❤️

A, so far mood okay je.. walaupun kdg perut cramping.. selera makan bertambah tapi bila makan perut cepat senak.. badan rasa berat je sampai kdg susah nak tidur lena mcm sebelum pregnant.. badan cepat panas, asik rasa nak mandi je..

Biasa2 je, tak tau nak ckp mcm mana, kalau cukup rehat mood jadi lebih baik sikit, mcm relex tenang je, bila x cukup rehat mood ke laut, cpt marah Dan stress

F, rasa penat ja berdiri lama kt dapur pun tak larat dah rsa nk patah pinggang memasak ,skrg dh masuk 35w doakan sy dipermudahkan bersalin. #firstmom

mood sekelip mata berubah.. bru ni nak mkn fries kt kedai.. tang2 tu plak xde goreng2..ok,start drama air mata..husband order mknan lain, auto banyk happy

Semua di atas... kdang enta laa jd mcm tu sume sbb anak stresss.. bile marah terlepas marah2 pon tetap sayang anak. Anak! Mungkin terlalu penat

hari ni perut cramp n sakit pinggang n then i just baring n tido,x buat kerja rumah pun,nak diri lama pun x larat..nak masak pun x larat hurmm

Perut i tiba² cramp bila byk brjln n buat aktvt dlm rumh n then leps i mkn,so utk frst trmstr i jdi x larat n nk msak pun jdi mlas hurm

Ni baru masuk 4 weeks something and dah start rasa mual nak muntah and perut cramping. Sensitive pada bau especially rokok